Sobre Nosaltres

IMCO és una empresa familiar amb més de 35 anys d’història, que ha viscut, aconseguit eficiència i coneixement, gràcies a experimentar diverses fases i etapes: des de la fabricació de vaixells, fins a l’actual ventall de serveis i solucions industrials com el Piping, Instal·lacions i Manteniment, Estructures, … havent actuat en diferents indústries: alimentació, productores TIER, empreses mediambientals i afins, atorgant així, un control sublim en millores industrials.

La nostra MISSIÓ com a empresa: Ajudar al teixit empresarial industrial a aconseguir una millor productivitat a través d’un bon i correcte funcionament i estat, dels seus actius fixos, al costat de l’obligatòria prescripció de millores, en els seus processos productius i mecànics, amb l’objectiu d’optimitzar la seva competitivitat.

I on ens VEIEM en breu? Volem ser la referència de solucions industrials integrals en la indústria de l’avui, i la de demà: la que passa per la sostenibilitat i la seva projecció, es vinculi, tant a l’abastiment de productes de primera necessitat, com a la indústria que s’encarrega de vetllar pels recursos finits on l’optimització de processos sigui d’un valor afegit. Sens dubte, amb el nostre coneixement, amb la nostra metodologia i amb els nostres valors, serem el teu fidel aliat industrial.