Els Nostres Valors

Orientació al client: Les necessitats i problemes diaris dels actius fixos de el client, són la nostra raó de ser. Som el seu Partner de confiança a casa, perquè ell es dediqui al que millor sap fer: al seu CORE. De la resta ens encarreguem nosaltres …

Fiabilitat: Gràcies al nostre mètode de treball, reduïm al mínim els riscos en la producció que ocorren diàriament en la indústria, pel fet que, el dia a dia, i amb l’equip limitat que disposen normalment les empreses, els impedeixen vetllar pel que nosaltres som experts .

Confiança: Només podem dir que el nostre treball, la nostra història, la relació estreta que tenim amb cadascun dels nostres clients (la gran majoria, empreses de reconegut prestigi), a més d’una metodologia estricta, que realitza el nostre personal qualificat a les instal·lacions de el client, aportant informes diaris de l’activitat executada, al costat d’informes de previsió de treballs necessaris a curt, mitjà i llarg termini, fan que puguis estar tranquil@. La informació és poder. Nosaltres t’ho donem.

Credibilitat: Els més de 35 anys que portem en actiu, i, en l’haver dels clients més exigents existents, són suficients per avalar la nostra feina. Si no és suficient, prepara’t per conèixer el nostre mètode.

Sentit d’urgència: Sabem que no deixem a la sort el bon funcionament de les indústries en què intervenim, però per a totes aquelles on calgui “apagar un foc” … així se’ns coneix … on els altres no arriben, nosaltres aquí estem.

Responsabilitat: Intrínsec en el nostre ADN, el sentit de responsabilitat que tenim, ens obliga a empatitzar amb la indústria per poder entendre cada un dels indicadors clau de cada client, i poder així, traçar el millor pla individualitzat.

Compromís: Essencial per al nostre desenvolupament, ens permet donar tranquil·litat als nostres clients i que sentin que som una empresa extensió d’ells, on ens posem la samarreta del client, fusionant-la a la nostra pell.

Qualitat i garantia: Ens comprometem amb el client i, la satisfacció d’ell mateix, és la nostra millor presentació: la nostra imatge ho és tot. No fallem. El nostre personal emana iniciativa i ens exigeix, com a empresa, cursos de formació i actualització constant de l’univers de l’especialització i poder així satisfer el client. Nosaltres … encantats … el client … encara més.

Transparència: Absoluta i amb més èmfasi en la comunicació amb el client. El sistema de Rapporting acordat amb cada client es compleix sí o sí, dotant de la informació requerida en cada cas i per cadascun dels nostres clients. La informació és poder i poder-la transmetre a temps i de la manera i forma correcta, és imprescindible pel futur del nostre client i per a nosaltres.

Honestedat: Creiem que en un món competitiu, dinàmic, tecnològic, de reptes … hem de ser conscients que només hi ha un camí d’afrontar el demà, que ara mentre llegeixes, ja és passat: La veritat.

Esforç: En els temps en què vivim, cada dia ens porta un nou repte. El poder tenir la capacitat, el saber que només hi ha un camí per superar-lo, amb passió i il·lusió, ens apropa molt més a l’excel·lència com a persones i com a empresa.

Disciplina: Fèrria cap al compliment dels nostres objectius marcats com a empresa i el dels nostres oficials a casa del client, on tenen com a comesa principal, satisfer les demandes, escoltar activament el que necessiten, llegir entre línies, i assessorar aportant la millor solució.